sâmbătă, 6 februarie 2016

Piesa de sambata seara!





"Casa cu pisici" este o casa a iluziilor pierdute, a viselor destramate, a neputintei de a le transforma in realitate. Dar, cu toate astea, personajele isi urmeaza calea, pentru ca timpul trece, trece si nu se mai intoarce.....Dar nu pleci chiar cu un sentiment al deznadejdii, ci cu speranta ca tu o sa le faci mai bine pe toate, tu o sa ai puterea de a-ti transpune gandurile in cuvinte si cuvintele in fapte.

Spectacolul regizat de Radu Iacoban are o distributie perfecta: toate cele trei actrite: Emilia Dobrin, Ilinca Manolache si Andreea Gramosteanu, sunt pur si simplu absolut potrivite pentru rolurile respective. Teatrul Mic este un spatiu absolut confortabil, si ma refer aici la scaune si la distanta dintre randuri, dar si la faptul ca NU A SUNAT niciun telefon pe parcursul reprezentatiei!

Si mai vreau doar sa spun ceva depre Ilinca Manolache: fiica a doi actori celebri, Dinu Manolache si Rodica Negrea, se vede si se simte ca teatrul i-a fost inoculat in vene inca de mica. Se misca pe scena cu o naturalete si o spontaneitate
caracteristice unor mari artisti. Fiti atenti la ea, pentru ca are ganduri mari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu