luni, 14 septembrie 2015

La un tur cu baietii de la A.R.C.E.N.!

Cu baietii de la A.R.C.E.N. nu-i de glumit...........dupa ce faci un tur cu ei, gata, te-ai si indragostit de Bucuresti! Documentare foarte buna, dictie la fel, veselie, pasiune si, bineinteles dorinta de a schimba o viziune, o atitudine, o mentalitate fata de acest oras-capitala a Romaniei. Capsa, Hotel Boulevard, Galeriile Lafayette, strada Gutenberg, strada Silfidelor nu mai sunt doar niste nume, ci prind viata in povestirile lor; dupa ce-i asculti nu mai poti trece nepasator pe langa cladiri, spatii,bulevarde pentru ca deja ai in minte descrieri atat de puternice si evocari atat de clare ale celor care au trait,au iubit, au muncit, au lenevit, au scris, au facut politica de-a lungul vremurilor in orasul lui Bucur.
Citez din memorie:"Pe Calea Victoriei oamenii mergeau in fiecare zi, era ca o verificare a Facebook-ului de astazi....Dupa-masa mergeau intr-un sens, iar seara in celalalt sens."

Daca vreti intr-adevar sa faceti ceva pentru acest oras, mergeti intr-unul din tururile organizate de A.R.C.E.N.-ceva se va schimba, veti putea vedea adevarata frumusete a acestor locuri, veti simti o legatura mai puternica cu cei dinaintea voastra, care mergeau pe aceleasi strazi, pe langa aceleasi cladiri si veti putea spera ca nu e totul pierdut atata timp cat vor exista oameni care sa iubeasca Bucurestiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu