joi, 2 iunie 2016

Falticeni, un oras al intamplarilor!

Al intamplarilor frumoase, desigur! Un oras ce respira poezie, un oras caruia  Asociatia Culturala Falticeni ii da culoare, sunet, bunatate si iubire prin intalnirile minunate pe care le organizeaza! De aceasta data, va invit sa intrati in lumea urbana a lui Sorin Poclitaru, sigur va veti regasi, macar intr-un cuvant, un vers, o strofa din poeziile, pamfletele sau epistolele sale! "De-ale transportului in comun"; "Unde mi-s nefumatorii?; "Epistola catre burtosi"; "Ce-aveti cu presedintele?"; "Despre femeile sofer", iata cateva titluri foarte sugestive, care macar din curiozitate, sper sa va faca sa intrati pe pagina lui, Sorin Poclitaru. 


 Si cateva cuvinte despre cum se leaga lucrurile in viata asta : pe 16 mai 2016, ma duc la lansarea celui de-al doilea CD al lui Marius Matache (daca nu stiti inca cine e, cititi aici Alchimie sau aici Iubitori de folk!)  . Si pe scena, in prima parte a spectacolului, langa Marius apare Sorin Poclitaru, care incepe sa recite intr-un stil absolut unic, cateva din poeziile sale. Umor, conectare la trairea urbana, ironie fina sau directa, fara ocolisuri, asta razbate din scrierile sale. Aaa. si ca sa completez tabloul, multe din  poeziile sale  sunt  cantate de Marius Matache, si din cate am mai aflat, si de altii!
Dupa spectacol, ii scriu, il felicit, comand vreo doua carti, pentru ca vreau sa va spun ca are mult mai multe, iar dupa alte cateva zile, ce sa vezi? Dau peste afisul asta frumos, postat de Asociatia Culturala Falticeni, pe care eu o promovez de ceva vreme! Deci, totusi, gandurile frumoase zboara pe deasupra noastra si se intalnesc in locuri magice, cu ajutorul unor oameni cu prea plin de suflet! 

Impreuna cu Marius Matache, o melodie ce se afla pe noul album, Alchimie!


 Si una pentru cafeaua de dimineata!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu