joi, 12 iulie 2018

Documentare la curte!

Astazi, de la ora 21, intr-o curte din Timpuri Noi. Sub cerul liber, te asteptam la film! Un proiect de sustinut si de recomandat!

Detalii aici: Documentare la curte




"PLANETA PETRILA | Andrei Dăscălescu | România | 2016 | 80 min

În Petrila, un oraş minier din Transilvania, un fost miner devenit artist şi activist se foloseşte de artă şi absurd pentru a opri autorităţile locale să demoleze clădirile istorice ale celei mai vechi mine din ţară. Scopul său nu este doar să salveze istoria şi identitatea oraşului natal, ci şi să găsească noi metode pentru a împiedica destrămarea comunităţii locale.

INTRAREA LIBERĂ ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE

Peste vară, One World Romania la Școală se mută la curte*! Vara aceasta pregătim filme care vorbesc din diferite perspective despre schimbările care se întâmplă în lume și despre cele pe care ni le dorim: Schimbări ale orașelor, clădirilor, structurilor sociale, ale oamenilor și ideilor, schibări care ne privesc și pe care le putem influența.

Pe parcursul verii, vor continua proiecții de film documentar, în curți ale caselor adolescenților pasionați de filme și ale colaboratorilor, dar și în cadrul unor evenimente culturale partenere. Vrei să găzduiești o proiecție la curte? Detalii și lista provizorie de filme aici: http://www.oneworld.ro/ro/blog/one-world-romania-la-scoala-se-muta-la-curte

----------------------------------------------------------------------------------

Această proiecție face parte din proiectul ”Duo-caravana de filme documentare”, proiect cofinanţat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu