sâmbătă, 28 iulie 2018

Pe gard, pe la Vacaresti!

E clar ca nu poti descoperi un oras decat la pas. Cu piciorul. Mergand pe jos. Asta, desigur, daca reusesti sa ridici ochii si sa privesti in jur.Sa te opresti o clipa si sa observi. Sa admiri. Sau sa te intristezi.Sa speri sau sa te enervezi. Orice, doar sa nu fii nepasator.
Vazusem din fuga autoturismului aceste panouri de ceva vreme, iar pe cateva dintre ele chiar le citisem cu coada ochiului, la volan fiind. Ei bine, fiInd obligata sa renunt la masina o perioada, iata ca am avut timp sa le citesc pe toate, sa le fotografiez, iar din unele chiar sa ma inspir, ceea ce va doresc si voua!
Panourile se afla pe calea Vacaresti, cum vii dinspre Sun Plaza si mergi catre podul Mihai Bravu, si delimiteaza o parte a Parcului Natural Vacaresti. Se intind pe o lungime de 750 de metri si cica ar fi costat 1250000lei! Adica, a facut cineva un calcul, cam 1700lei/mp. Nu stiu sa zic daca e exagerat sau nu, dar sa luam partea buna din acest proiect: cam 99% din citate mi s-au parut interesante, utile si de bun simt.
Vi le pun aici si va invit sa le vedeti pe viu, la o plimbare pe Vacaresti!



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu