miercuri, 13 aprilie 2016

Miercurea culturala de Bucuresti!

Da, ziua de miercuri a ajuns foarte aglomerata, daca stau sa ma gandesc la  multitudinea de evenimente de calitate ce se organizeaza de ceva vreme la jumatatea saptamanii.
La Libraria Bizantina, in cadrul proiectului  "Librar pentru o zi",  ne vom intalni cu Gigi Ghinea, psiholog, scriitor si OM! Un om care se descopera si se redescopera pe sine insusi, un om pentru care fiecare zi e o bucurie, un om care isi pune sufletul in fata celorlalti ca un omagiu adus vietii si iubirii si prieteniei si increderii.

O cunosc personal pe Gigi Ghinea, o admir foarte mult, iar in  cartea sa "Respira, iubeste si taci" , am gasit multe idei ce ma reprezinta foarte, foarte bine. (poate din cauza ca suntem nascute in aceeasi zodie?!)
Iata cateva fragmente care sper sa va  fie de folos in infrumusetarea continua a vietii: "pentru ca doar oamenii constienti de bunatatea lor umana pot re-construi o lume mai buna";  "cand vorbesc nu-mi asculta cuvintele, asculta-mi tacerea"; "fara constiinta unui Dumnezeu interior, viata nu are niciun sens. Dumnezeu reintregeste, reunifica ceea ce a fost in mine separat.Imi impaca mintea cu sufletul intr-un spirit iubitor, in sfarsit liber!"
Veniti la intalnirea cu iubirea, veniti la intalnirea cu Gigi Ghinea!

Daca vreti sa aflati ce scrie pe site, faceti click aici: Gigi Ghinea

Despre proiect puteti citi chiar aici in Jurnalul Denisei, iar despre eveniment chiar pe pagina de Facebook: Librar pentru o zi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu