joi, 21 aprilie 2016

La lansarea de ieri a unei carti de maine!

Adica a unei carti necesare generatiilor viitoare. Ca sa stie cum a fost. Ca sa pastreze vie memoria celor care au iubit acele locuri, care s-au regasit in ele si au purces la constructia unei lumi. A unei istorii. A unei  povesti. Povestea orasului elitelor, Sinaia. O carte lansata sambata, 16 aprilie 2016, la Muzeul Bucurestiului, in prezenta autorului, arhitectul Dan Manea, si a doi invitati de marca: Constantin Balaceanu -Stolnici si Adrian Majuru.
 O carte minunat alcatuita, as putea spune chiar de colectie, pentru ca este tiparita pe o hartie de calitate foarte, foarte buna, cu  fotografii alb-negru sau color, multe dintre ele realizate chiar de autor.

"O carte care te imbie", asa incepe Dan Manea povestea acestui oras. Iubit atat de Familia Regala cat si de oamenii simpli, Sinaia a crescut incet-incet, devenind chiar la un moment dat , capitala de vara a Romaniei. V-o recomand cu mare drag, pentru ca este o carte pe care o lasi mostenire, o carte pe care o s-o deschizi mereu sa afli istorii, povesti si legende legate de multe constructii din oras. Si sa stiti, cartile in format fizic au trecut proba timpului, cele in format digital inca nu. Deocamdata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu