duminică, 28 august 2016

Nu stiti ce sa daruiti de Sf. Alexandru?

Bine, nu ca v-as spune acum vreo noutate, eventual doar va amintesc cat e de frumos sa daruiti flori. Ati observat ca pana la urma si celui mai carcotas dintre carcotasi tot i se smulge un zambet in coltul gurii atunci cand i se daruiesc flori? Ma rog, macar as vrea sa traiesc cu ideea asta, asa ca sa nu imi dati contraexemple, va rog!
Pentru ca a fost necesar, la un moment dat, sa fac un buchet pentru Principesa Maria, am descoperit pe lista furnizorilor Casei Regale, floraria Floria , pe care am abordat-o si uitati ce a iesit.
Floria s-a infiintat in 2010, pana acum a obtinut de 4 ori premiul Floraria Online a Anului la Gala premiilor e-Commerce, iar din 2015 este Furnizor al Casei Regale a Romaniei, pentru detalii intrati aici: Furnizori ai Casei Regale
Va recomand o vizita la ei, si fizic si virtual, si dupa aceea puteti lua o decizie.Acum au o campanie speciala de Sf. Alexandru, deci aveti de unde alege. Si au si o colectie minunata,  Regina Maria! Pentru ca florile sunt mesajul de dragoste al pamantului catre cer. Poate fi si mesajul vostru!
 O florarie premianta!   Floria.ro














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu