miercuri, 4 mai 2016

10000 de lei sau diferenta dintre vis si realitate!

 Toti oamenii viseaza. E adevarat ca unii mai mult decat altii, pentru ca suntem diferiti, si asta e foarte bine. Si e adevarat ca doar unii reusesc sa si transforme visele in realitate, dar nu singuri, ci cu ajutorul celorlalti, care inca nu si-au gasit drumul, visul, talentul, pasiunea. Dar important este sa cauti mereu ceea ce te face fericit, multumit, bucuros,  pentru ca atunci vei putea trai, nu doar supravietui!

Compania Provident se numara acum printre cei care te pot ajuta sa faci diferenta intre vis si realitate, prin intermediul campaniei Dincolo de imprumut.

Iata si spotul campaniei, il stiti, pentru ca a fost si pe la televiziuni de multe ori: 


 Si acum, pe scurt ,  povestea Ceainariei cu carti, un proiect aflat in faza de implementare:



        Probabil ca ideea de a face antreprenoriat a existat undeva, latent, in                    subconstientul meu, insa a inceput sa prinda contur dupa ce am citit cartea lui Richard Branson “Pierderea virginitatii” . Atunci mi-am zis: oare e posibil sa faci ceea ce iti place si sa mai si castigi bani din asta? Si imediat m-am gandit la ce as vrea sa fac si nu m-as plictisi niciodata: sa citesc, sa descopar lucruri noi, locuri noi, sa experimentez, sa ajut oamenii sa-si descopere pasiunile, talentele, sa inteleaga ca ar putea trai facand ceea ce le place.
Cred ca o societate in care oamenii sunt ajutati sa se descopere, sa-si afle talentele si eventual sa si traiasca de pe urma lor, ar deveni nu numai o societate mai sanatoasa,dar si mai frumoasa.
 Apoi, e adevarat, am vrut si transformarea unui loc dintr-o zona inca pitoreasca a Bucurestiului intr-un spatiu de intalnire intre oameni si pasiunile lor.
Si nu in ultimul rand, cred cu tarie si vreau sa particip la dezvoltarea culturii locale si descoperirea de noi modalitati de petrecere a timpului pentru cei din cartierul  apropiat si cu  timpul si a celor din zone mai indepartate; si de asemeni si la crearea unei embleme  a zonei respective.



Povestea o gasiti pe lung in Capital, unde a fost publicata in decembrie 2014, tot ca urmare  a participarii la un concurs:  Ceainaria cu carti


Intr-adevar, bugetul Ceainariei este mai mare de 10000 de lei, da, dar intotdeauna un ajutor este binevenit, pentru ca exista creativitate si exista multe idei de imbunatatire pe care le poti aplica tot timpul. Cu o singura conditie: sa ai resursele financiare necesare! Pentru ca, totusi, banii fac lumea sa se invarta! Trebuie sa recunoastem!



 


Daca aveti pasiuni nedescoperite, incercati sa le descoperiti! Daca le-ati descoperit. incercati sa le puneti in practica! Daca le-ati pus in practica deja, incercati mereu sa le imbunatatiti, sa aduceti mereu un suflu nou! Succes!







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu