vineri, 25 martie 2016

Din ciclul: Prin Bucuresti, de la teorie la practica!

In acest weekend, 26-27 martie 2016, va recomand doua tururi de care am aflat eu, posibil sa mai fie si altele, se pare ca s-au inmultit in ultimul timp! Si asta nu poate decat sa ma incante, lucruri frumoase se fac, doar ca trebuie sa ajunga la cat mai multi!
Deci, primul este turul  "Bucurestii Arhitectului Duiliu Marcu", a doua editie, organizat de Andrei Berinde, un tanar pasionat de gari, trenuri, arhitectura si Bucuresti. Prima editie a avut un succes  deosebit, desi conditiile meteo erau cam la fel ca cele de azi, eu am scris despre ea aici: De la teorie la practica












Al doilea este un tur inedit, printre fantani si statui ascunse  de trecerea timpului sau de cladirile din ce in ce mai urate care se inalta prin "micul Paris". Este organizat de Cultour, o asociatie neguvernamentala,  a carei misiune este " dezvoltarea unei atitudini proactive spre cunoaştere prin promovarea educaţiei şi a turismului în acord cu valorile cultural-istorice locale şi respectând mediul natural", dupa cum scrie chiar pe pagina lor de pe Facebook. Pentru a afla mai multe , intrati pe Asociatia Cultour si imprieteniti-va cu cei de acolo, au niste proiecte INTERESANTE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu